Savaş giderek büyüyor! İsrailli bakan şimdi de o ülkeyi hedef gösterdi! "Ağır bir bedel ödeyecekler"

Savaş giderek büyüyor! İsrailli bakan şimdi de o ülkeyi hedef gösterdi! "Ağır bir bedel ödeyecekler"
Gazze'de çocuk, kadın yaşlı demeden katliam yapan İsrail, gerilimi tırmandırmaya devam ediyor. İngiliz basınına konuşan İsrailli bakan, o ülkeyi hedef gösterip, "Ağır bir bedel ödeyecekler" ifadelerini kullandı.

Dünya, Gazze'de yaşananları dehşetle izliyor. Kana doymayan İsrail ise, bölgede katliamlarını sürdürüyor. 

16 gündür devam eden saldırılarda, 4 bini aşkın masum insan vahşice katledildi.

Hamas'ın başladığı 'Aksa Tufanı' sonrası savaş ilan eden İsrail ordusu, ABD'den aldığı destekle bölgede kara harekatı hazırlıkları yapıyor.

Savaşın diğer ülkelere sıçraması endişeyle takip edilirken, İsrailli bakan ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

İngiliz Daily Mail'e konuşan İsrail Ekonomi Bakanı Nir Barkat, İran'ı hedef tahtasına oturttu.

"YERYÜZÜNDEN SİLİNECEKLER"

Hizbullah'ın savaşa katılması halinde İran'a karşı askeri saldırı başlatacaklarını bildiren Barkat, "İran'daki bütün Ayetullahlar yeryüzünden silinecek" sözlerini kaydetti.

Barkat, İsrail'in Hizbullah'ın kuzey cephesi açacağına inanması halinde 'Hizbullah'ı ortadan kaldırmakla kalmayıp, aynı zamanda İran'ı gerçekten hedef alacağız' dedi.

"AĞIR BİR BEDEL ÖDEYECEKLER"

İran'ın planının İsrail'e iki cepheden saldırmak oldupunu öne süren Barkat, Eğer İsrail'e saldırdıklarını anlarsak sadece misilleme yapmayız, yılanın başını alırız yani İran'ı. İran'daki Ayetullahlar gece iyi uyuyamayacak ve eğer kuzeyde cephe açarlarsa onların ağır bir hesap vereceklerinden emin olacağız" dedi.

Lübnan ve Hizbullah'ın ağır bir bedel ödeyeceğini ifade eden Barkat, "Çok açık mesaj şu ki, İran'ın başındakilerin de peşine düşeceğiz. Bunun ne zaman olacağına biz karar veririz" dedi.