Netanyahu, sivillerin bombalanma anını paylaştı! "Devam edeceğiz"

Netanyahu, sivillerin bombalanma anını paylaştı! "Devam edeceğiz"
Hamas'ın İsrail'e yönelik başlattığı 'Aksa Tufanı' sonrası başlayan çatışmalarda 4'ncü güne girilirken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan kan donduran bir paylaşım geldi. İsrail savaş uçaklarının Gazze'yi bombaladığı anları paylaşan Netanyahu, "Tüm gücümüzle devam edeceğiz" notunu düştü. Görüntüler, Gazze'de yaşanan katliamı bir kez daha gözler önüne serdi.

İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar giderek şiddetleniyor. Çatışmalarda, iki ülkede de can kayıpları binleri geçti. 

Hamas'ın 'Aksa Tufanı' sonrası savaş ilan eden İsrail, saldırıların dozunu artırdı. Gazze'yi gece boyunca bombalayan İsrail savaş uçakları, yüzlerce sivilin ölümüne neden oldu.

İsrail basını tarafından hedef tahtasına oturulan Binyamin Netanyahu ise, dün yaptığı açıklamada, saldırıların daha başlangıç olduğunu, yanıtlarının Orta Doğu'yu değiştireceğini söyledi.

TÜYLER ÜRPERTEN PAYLAŞIM!

Netanyahu, Gazze'de gerçekleştirilen saldırılara yönelik yeni bir paylaşımda bulundu.

İsrail savaş uçaklarının binaları yerle bir ettiği anları, "Tüm gücümüzle devam edeceğiz" notuyla paylaşan Netanyahu, Gazze'de yaşanan vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Görüntülerde, binaların bombalandığı anlar ve şehirden yükselen dumanlar yer alıyor.