Kocasını zehirleyerek öldürmek istedi! Kahve makinesine çamaşır suyu koyarken kameralara yakalandı

Kocasını zehirleyerek öldürmek istedi! Kahve makinesine çamaşır suyu koyarken kameralara yakalandı
Melody Felicano Johnson isimli Filipinli kadın, hayat sigortasından para alabilmek için korkunç bir plan yaparak eşini öldürmeye teşebbüs etti. Kahve makinesinin içerisine çamaşır suyu koyan kadın, evin güvenlik kameralarına yakalandı.

Hayat sigortasından para almak için kocasını öldürmek isteyen Melody Felicano Johnson isimli kadın akıl almaz bir yönteme başvurdu. Kan donuran bir soğukkanlılıkla kocasını çamaşır suyuyla öldürmek isteyen kadın evin güvenlik kameralarına yansıdı. 

KAHVENİN TADI ŞÜPHEYE DÜŞÜRDÜ 

Boşanma davası açtığı ve süreç tamamlanana kadar birlikte yaşadığı kocası Roby Johnson'ı öldürmeye teşebbüsle suçlanan Melody Felicano Johnson tutuklandı. Kocasının kahvenin tadında bir tuhaflık fark etmesi üzerine mutfağa kurduğu gizli kamera sayesinde Melody'in kocasını zehirlemek için hazırladığı plan kameralara yansıdı. 

SİGORTADAN PARA ALMAK İÇİN YAPTI

Daily Mail'in haberine göre, karısının hayat sigortası kapsamına para almak adına kendisini öldürmeye çalıştığından şüphelenen Roby, kahve makinasını incelediğinde ise çamaşır suyu koktuğunu fark etti. Roby'in kamera kayıtlarıyla birlikte polise şikayette bulunmasının ardından evde yapılan aramada Melody tutuklandı.

640xauto-9

KADIN TUTUKLANDI

Birinci derece cinayete teşebbüs, ağır saldırı girişiminde bulunma ve yiyecek veya içeceği zehirleme suçlamalarıyla suçlanan Melody'in Filipinler'de bir ev satın aldığı için kaçma riski olduğu değerlendirilerek tutuklanmasına karar verildi.