Karın ağrısıyla apar topar hastaneye kaldırıldı! Meğer neler yutmuş neler! Doktorlar bile şoke oldu

Karın ağrısıyla apar topar hastaneye kaldırıldı! Meğer neler yutmuş neler! Doktorlar bile şoke oldu
Hindistan'da karın ağrısıyla apar topar hastaneye kaldırılan 35 yaşındaki adam karın ağrısıyla hastaneye kaldırıldı. Kuldeep Singh isimli adamın midesi incelemeye alındığında madalyon ve zincir gibi eşyalar çıktı. Manzarayı gören doktorlar şoke oldu.

Hindistan'da yaşayan 35 yaşındaki Kuldeep Singh isimli bir adam yıllardır devam eden mide ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Şikayet üzerine midede inceleme başlatan doktorlar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. 

MEĞER NELER YUTMUŞ NELER 

Yapılan araştırmalar sonucunda yıllardır karın ağrısı çeken hastanın midesinde madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve çengelli iğneler, mıknatıslar, gömlek düğmeleri ve fermuarlar ve daha birçok yenmeyen nesne dahil olmak üzere yaklaşık 60 ev eşyası bulundu.

Screen Shot 2023-09-29 at 12.02.51

DOKTORLAR BİLE ŞAŞKINA DÖNDÜ

Tıp Hastanesi müdürü  şaşkına uğradıklarını belirterek  "Röntgen çekerken midenin içinde madalyonlar, zincirler, somunlar, cıvatalar, kulaklıklar ve başka birçok nesne bulduk" dedi. 

Screen Shot 2023-09-29 at 12.02.42

Pika hastalığı teşhisi konulan adamın midesinden 3 saatlik cerrahi operasyonla ev eşyaları çıkartıldı. Ameliyat başarılı bir şekilde tamamlasa da Singh'in solunum cihazına bağlı olduğu dile getirildi.