İşçiler 150 metre yükseklikte dakikalarca yaşama tutundular! Nefes kesen görüntüler kameralara yansıdı

İşçiler 150 metre yükseklikte dakikalarca yaşama tutundular! Nefes kesen görüntüler kameralara yansıdı
Brezilya'da kayda geçen görüntüler izleyenlerin adeta nefesini kesti. Sao Paulo'daki bir inşaat alanında iskele çökünce işçiler tam 150 metre yükseklikte asılı kaldı. Görüntüler saniye saniye kameralara yansırken görenler gözlerine inanamadı.

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki bir inşaat alanında korkunç görüntüler meydana geldi. 33 katlı iki binanın yapımı esnasında kurulan iskele çöktü. İskele çökünce üzerindeki işçiler tam 150 metre yükseklikte yaşama tutundular. 

DAKİKALARCA ASILI KALDILAR 

 Görüntülerde sahadaki işçilerin halatlarla bağlı olduğu iskelenin çökmesi üzerine asılı kaldıkları anlar yer aldı. Olay yerine on itfaiye aracı gönderildi. Ayrıca olay yerine polis helikopteri sevk edildi. Yerel basında yer alan haberlere göre, iskelenin çökmesinin ardından sekiz işçi havada mahsur kaldı. Görüntüler, işçilerden en az dördünün boşluğun üzerinde sallanırken çaresizce kablolara tutunduğunu gösteriyor. Görgü tanığı Lidiane Dias yerel basına verdiği demeçte, mahsur kalan işçilerin çökmeden "birkaç dakika" sonra sahadaki bir vinç yardımıyla kurtarıldığını söyledi. 

640xauto-16

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ 

Bir işçi belirlenmeyen yaralanmalar nedeniyle trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin ölüm nedenini ve olaya ilişkin araştırma polis ekipleri tarafından devam ediyor.