Havada korku dolu anlar! Uçakta devasa fare ortaya çıktı, yolcular koltukların üzerinde soluğu aldı

Havada korku dolu anlar! Uçakta devasa fare ortaya çıktı, yolcular koltukların üzerinde soluğu aldı
Yabancı bir havayolu firmasının Tayland'ın Bangkok kentinden Taypey'e gerçekleştirdiği uçuşta ortaya çıkan fare paniğe neden oldu. Uçağa kaçak olarak fare ve su samuru sokulmasının ardından fare kafesinden kaçtı. Yolcular panikle koltukların üzerine çıkarken kabin görevlileri hemen müdahale etti.

Yabancı bir havayolu firmasının Tayland'ın Bangkok kenti ve Tayvan'ın Taypey kenti arasında gerçekleştirdiği uçuşta korku dolu anlar yaşandı. The Telegraph'ın haberine göre, uçağa kaçak olarak sokulan fare ve su samuru yolcuları epey korkuttu. 

YOLCULAR ŞAŞKINA DÖNDÜ 

Yolcunun el bagajından kaçan dev bir albino fare ve bir su samuru paniğe neden oldu. Uçakta bulunan yolcular, hayvanların fark edilmesinin ardından uçak personelini onları yakalamaya çalışırken görüp şaşkına döndü. 

"UÇAKTA FARE VAR"

Uçakta olduğunu iddia eden biri, Facebook gönderisinde şöyle söyledi: "Tuvaletten geri döndüm ve arkadaşım bana usulca ’uçakta bir fare var' diye fısıldadı. "Kafam karıştı, bu yüzden arkadaşım 'Evcil fare, evcil fare, beyaz bir gövdesi var ve küçük değil' diye yineledi.

Yolculardan biri ise "Kabin ekibine söyledim ve uçağı kontrol ettiler. İşte o zaman koltuklardan birinin altında... su samurunu buldular. Kabin ekibi beyaz fareyi aramaya devam etti ve bir personel fareyi yakaladı. Fare, uçağın arkasındaki mutfağa geri götürülürken onları ellerinden ısırdı" dedi. 

PARA CEZASI KESİLDİ 

Yetkililer tarafından "işbirliği yapmadığı" belirtilen Çinli bir yolcunun kaçırdığı anlaşılan bir dağ sıçanı, iki su samuru, 28 yıldız kaplumbağası ve iki tanımlanamayan kemirgen bulundu. Şimdi bu yolcu, bulaşıcı hastalıkların kontrolü ve önlenmesine ilişkin yönetmelikler uyarınca 25 bin sterline (yaklaşık 844 bin TL) kadar para cezasıyla karşı karşıya.

Kadının bu hayvanları Tayland'ın Suvarnabhumi Havalimanı'ndaki güvenlikten nasıl geçirebildiği bilinmiyor ancak bu ilk kez denenen bir şey değil. Geçen yılın ilk yarısında Bangkok havacılık merkezinde binden fazla kaçak yabani hayvanın tespit edildiği aktarılmıştı.