Hastane katliamı sabırları taşırdı! İran'dan İsrail'e rest! "Süre doldu"

Hastane katliamı sabırları taşırdı! İran'dan İsrail'e rest! "Süre doldu"
İsrail'in dün Gazze'de hastaneye vurarak birçoğu çocuk 500 masumu öldürmesi sabırları tüketti. Yaşanan katliamın hemen ardından İran'dan flaş bir açıklama geldi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, sosyal medya hesabından "Süre doldu" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi vurarak 500 masumu öldürmesi dünyada büyük tepkilere yol açtı. Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadan İsrail'e tepki mesajları geldi.

Kanlı saldırının ardından dünyanın dört bir yanında İsrail protesto edildi. Ürdün'de ise İsrail Büyükelçiliği'nin kapısı ateşe verildi.

"SÜRE DOLDU"

Hastane katliamına İran'dan flaş bir açıklama geldi. İran'ın Suriye büyükelçiliği saldırının hemen ardından tek cümlelik bir paylaşıma yer verdi. Paylaşımda 'süre doldu' ifadeleri kullanıldı.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'da Twitter hesabından yaptığı açıklamada binlerce masum kadın ve çocuğu hastanede katleden İsrail'e karşı küresel birliğin zamanı geldiğini vurguladı ve 'süre doldu' dedi.

"DERHAL MEYDANLARA ÇIKIN"

Saldırı sonrası açıklama yapan Hizbullah bugün (18 Ekim) için 'eşi benzeri görülmemiş öfke günü' çağrısında bulundu.

"Bu saldırı İsrail ve onun sponsoru ABD'nin gerçek yüzünü ortaya koydu" açıklaması yapan Hizbullah, Müslümanlardan ve Araplardan öfkelerini göstermeleri için derhal meydanlara çıkmasını istedi.