Görenler şaştı kaldı! Turistler sokak ortasında kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler!

Görenler şaştı kaldı! Turistler sokak ortasında kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler!
Turistlerin sık sık gittiği bölgelerden biri haline gelen Bali'de herkesi hayrete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Tatile giden turistler sokak ortasında kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler. Manzaraya şahit olanlar adeta şaştı kaldı.

Son bir kaç yıldır turislterin sık sık gittiği bölgelerden biri haline gelen Bali'de şaşkına çeviren görüntüler kayda geçti. Bölgede yer alan Seminyak'ta köpek havlamasına uyanan adam güvenlik kameralarına bakınca şaştı kaldı. 

Screen Shot 2023-10-02 at 14.10.37

HEMEN POLİSE HABER VERİLDİ

Kamera kayıtlarında, genç bir adam ile bir kadının cinsel ilişkiye girdiğini fark eden Endonezyalı, hemen polislere haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri adamı ve kadını gözaltına aldı. Başlatılan soruşturmada İtalyan turist gözaltına alındı.

Yetkililer ismi açıklanmayan adamın 6 ay için “kara listeye” alındığını ve ülkeye girişinin yasaklandığını duyurdu. Açıklamada, bu sürenin bir 6 ay daha uzatılabileceği belirtildi.

rezalet-1

GERÇEKLER MAHKEMEDE ORTAYA ÇIKTI 

9 Eylül’de yaşanan olayın detayları ise mahkemede ortaya çıktı. 35 yaşındaki adamın Kuta şehrindeki bir otelde kaldığı ve 9 Eylül gecesi alkol aldıktan sonra bir kadınla tanıştığı öğrenildi. Adam ile kadının gecenin ilerleyen saatlerinde yakınlaştığı ve cinsel ilişkiye girdiği kayıtlara geçti.