Eski yetişkin film yıldızı dünyada gündem oldu! Hamas-İsrail gerilimine "pes" dedirten yorum

Eski yetişkin film yıldızı dünyada gündem oldu! Hamas-İsrail gerilimine "pes" dedirten yorum
İsrail-Hamas gerilimi tüm dünyada yankılanırken, yüzlerce can hayatını kaybetmişken, eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın sözleri pes dedirtti. Tepkiler gelince paylaşımını anında sildi.

Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu başlatmasının ardından; İsrail, Demir Kılıçlar operasyonunu başlattı. Bölgeden korkunç görüntüler gelirken eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa'nın sözleri tepki çekti.  Khalifa, "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi?” dedi. 

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Yetişkin içerikli filmlerde oynamasıyla bilinen Mia Khalifa, 7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'e saldırılarına yönelik yaptığı paylaşımlarla gündemde. Lübnan asıllı Amerikalı Mia Khalifa, sosyal medyada bu savaşın tarafı oldu. “Eğer Filistin’deki duruma bakıp da Filistinlilerin yanında yer almıyorsanız, o zaman apartheidin yanlış tarafındasınız demektir ve tarih bunu zamanla gösterecektir” ifadesini kullanan ünlü isim daha sonra ise büyük tepki alacak bazı ifadeler kullandı.

Sosyal medyada kan donduran görüntüler gündemdeyken Mia Khalifa "Lütfen birisi Filistin’deki özgürlük savaşçılarına telefonlarını yan çevirip videoları o şekilde çekmelerini söyleyebilir mi” deyince tepki çekti.

Screenshot_27

Ünlü yıldız tepkiler sonrası paylaşımı silse de gündemden düşmedi.