Damadın tüm davetlilerin önünde çıkardığı kağıt gelini fena bozdu! Salondakiler tepkilerini gizleyemedi

Damadın tüm davetlilerin önünde çıkardığı kağıt gelini fena bozdu! Salondakiler tepkilerini gizleyemedi
Gelin ve damat kürsüde davetlilerin önünde söz verirken damadın yaptığı şaka gelini fena bozdu. Damadın çıkardığı nottaki "Yardım edin" yazısını gören davetlilerde tepkilerini gizleyemedi.

Sosyal medyada bir düğünden paylaşılan şaka videosu kısa sürede gündem olarak herkesin ilgisini çekti. Douglas isimli damadın gelinle birlikte kürsüde söz verdiği esnada yaptığı şaka herkes tarafından tepki aldı. 

GELİN FENA BOZULDU

Gelin ve damadın birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yemin etmeye hazırlandıkları anlarda damat cebinden "HELP ME (Yardım edin)" yazılı bir kağıt çıkarttı. Davetlilerin gülüşme sesleri esnasında damat "Bu bir şaka, sadece şaka yapıyorum" demesine rağmen sosyal medyanın tepkisinden kurtulamadı. Gelinin de bozulduğu anlar dikkatlerden kaçmadı. 

Screen Shot 2023-10-07 at 14.44.16

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GECİKMEDİ

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü damadın hareketi karşısında gelinin üzüldüğüne dikkat çekerek, "En mutlu gününde, onun en özel hissettiği anda böyle bir harekete gerek var mıydı?" yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu kaliteli bir komiklik değil. Damadın biraz daha zeki olmasını isterdim" yorumunu ekledi.