Netanyahu'ya yakın isim açık açık itiraf etti! Önce paylaştı sonra sildi

Netanyahu'ya yakın isim açık açık itiraf etti! Önce paylaştı sonra sildi
Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenleyerek hastaneyi hedef alan İsrail, 500'den fazla sivili katletti. İsrail Başbakanı Netanyahu'ya yakın isim olarak bilinen Hananya Naftali'den hastane katliamıyla ilgili flaş bir itiraf geldi. Naftali, ölü sayısının artması üzerine paylaşımını sildi.

İsrail, dün insanlık tarihine kara leke olarak geçecek bir saldırıya imza attı. Gazze'deki Baptist Hastanesi'ni savaş uçaklarıyla bombalayan İsrail, aralarında çok sayıda çocuğunda bulunduğu 500'den fazla sivilin ölümüne neden oldu.

Korkunç katliam sonrası İsrail'e Türkiye dahil çok sayıda tepki geldi ve birçok ülkede İsrail Büyükelçiliği önünde protestolar düzenlendi.

NETANYAHU'YA EN YAKIN İSİMDEN İTİRAF

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya en yakın isimlerden biri olan Hananya Naftali, dünkü hastane katliamıyla ilgili itirafta bulundu.

X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Naftali, "İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze'deki bir hastanenin içindeki Hamas terörist üssünü vurdu" diyerek katliamı onayladı.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Naftali bu paylaşımını, hastanedeki ölü sayısının artması sonrası sildi.

YANLIŞLIKLA PAYLAŞMIŞ!

Al Jazeera'da yer alan habere göre, son birkaç yıldır Netanyahu'nun dijital ekibinin bir parçası olarak çalışan Naftali, İsrail'in hastaneyi vurduğunu belirten haberi de yanlışlıkla paylaştığını iddia etti.