ABD'den İsrail'e işgal desteği tam gaz! 2000 askere 'hazır ol' talimatı verdiler

ABD'den İsrail'e işgal desteği tam gaz! 2000 askere 'hazır ol' talimatı verdiler
ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal (WSJ), Pentagon'un İsrail'e destek amacıyla 2000 askere hazır olması talimatı verdiğini iddia etti. Haberde, İsrail'i desteklemek için konuşlandırılması planlanan askerlerin özel olarak seçildiği belirtildi.

İsrail ile Hamas arasında yaşanan gelişmeler dünya tarafından endişeyle takip edilirken, ABD yangına körükle gitmeye devam ediyor.

Gazze'yi abluka altına alarak havadan ve karadan bombalayan İsrail'e desteğini sürdüren ABD'den yeni bir hamle geldi.

ABD'nin önde gelen gazetelerinden WSJ, ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) İsrail'e destek amacıyla bölgeye 2000 bin asker konuşlandırmayı planladığını yazdı.

ABD'li bir yetkiliye dayandırılan haberde, İsrail'i desteklemek için konuşlandırılması planlanan askerlerin özel olarak seçildiği kaydedildi.

Raporda, askerlerin herhangi bir muharebe görevinde bulunmalarının beklenmediği, bunun yerine danışmanlık veya tıbbi destek görevlerinde bulunmalarının beklendiği belirtildi.

İSRAİL: SALDIRILARDA 3 TÜRK VATANDAŞI ÖLDÜ

İsrail, saldırılarda hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısını 3 olarak güncelledi.

BM'DEN UYARI: 24 SAATLİK YAKIT KALDI

BM'den yapılan açıklamada Gazze'deki tüm hastanelerde yakıt rezervlerinin yalnızca 24 saat yetmesinin beklendiği duyuruldu.

İSRAİL GÜNEY LÜBNAN'DAKİ HEDEFLERİ BOMBALADI

İsrail ordusu, Metula kasabasını hedef alan tanksavar ateşine yanıt olarak güney Lübnan'daki hedefleri bombaladığını açıkladı.