Yalı Çapkını neden erken bitti? İşte izleyicinin merak ettiği sorunun yanıtı

Yalı Çapkını neden erken bitti? İşte izleyicinin merak ettiği sorunun yanıtı
İzleyicinin cuma gününü iple çektiği Yalı Çapkını dizisi dün olması gereken saatten erken bitti. Herkes "Yalı Çapkını neden erken bitti?" sorusunun yanıtını merak etti. İşte cevabı...

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin dün yeni bölümü yayınlandı. İzleyici her bir bölüm için cuma gününü iple çekerken, dizi dün olması gereken saatten çok erken bitti. Peki Yalı Çapkını dizisi neden erken bitti? Sosyal medya bunu konuşuyor. 

MEĞER SAHNELER KESİLMİŞ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisinin bu akşam ekrana gelen bölümü geçen haftalara göre daha kısa sürdü. Fenomen dizinin daha sonraki hafta şehir dışında yapılacak çekimleri ve Ferit'e hayat veren Mert Ramazan Demir'in ünlü bir markanın iş birliğiyle yapılan dergi çekimi için Paris'e gitme programı nedeniyle birkaç sahnenin kısa tutulduğu öne sürüldü. Bu durum seyircilerden tepki çekerken fragmanda yer alan ancak yayınlanmayan sahneler sonraki bölümde yayınlanacak.

Dizinin erken bitmesi tepki gösteren bazı seyirciler ise "Gelen linçlerden dolayı bazı sahneler kesildi sanırım" yorumunu yaptı.