Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yatak sahnesi gündem oldu: Yukarı bak yukarı

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yatak sahnesi gündem oldu: Yukarı bak yukarı
Aile dizisinde yatak odası sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'u buluşturan dizide yer alan sahnede ikilinin bakışlarını aşağıya kaydırıp birbirlerine "yukarı bak yukarı" demesi dikkat çekti.

Show TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer, Nejat İşler'i buluşturan Aile dizisi dün geceye damga vurdu. Dizide Devin karakterini oynayan Serenay Sarıkaya ile Aslan karakterini oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un yatak odası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. 

YUKARI BAK YUKARI

İlgili sahnede beraber yatak odasına gelen Aslan ile Devin, Leyla'nın ve çocukların durumunu konuştu. Bu sırada üstünü değiştiren Aslan, Devin'in dikkatini çekti. Devin, Aslan'a "Yeni taktiğin bu mu?" diye sorarken Aslan da ona "Yukarı bak yukarı" diyerek yanıt verdi. Devin de aynısını Aslan'a yaparak intikamını aldı.

Sahne sosyal medyada tartışmalara neden olurken bazı kullanıcılar "RTÜK'ün bunları görmediğini" söylerken bazıları ise "oyunculuklarının iyi olduğu" eleştirisi yaptı.