Kızılcık Şerbeti dizisine güzel oyuncu dahil oldu! Alev çok kıskanacak

Kızılcık Şerbeti dizisine güzel oyuncu dahil oldu! Alev çok kıskanacak
Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Ebru Destan dahil oldu. Alev'in eski sevgilisi olan Rüzgar diziye dahil olmuştu. Rüzgar’ın diziye sevgilisi Helin’le beraber katılacağı öğrenildi. Helin karakterini ise Ebru Destan canlandıracak.

Cuma günleri Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti son dönemlerde yeni oyuncularıyla gündeme gelmeye başladı. Suların durulmadığı diziye  'Alev' karakterinin eski sevgilisi 'Rüzgar' rolüyle Yiğit Kirazcı dahil olmuştu.  

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Screen Shot 2023-10-04 at 11.46.27

GÜZEL OYUNCU KADROYA DAHİL OLDU 

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda da büyük ilgiyle izleniyor. Gold Film‘in Show TV için çektiği dizide yine olay üstüne olay yaşanıyor. Ketche‘nin yönettiği diziye Yiğit Kirazcı 'Rüzgar' rolüyle dahil olmuştu. Rüzgar’ın diziye sevgilisi Helin’le beraber katılacağı öğrenildi. Helin karakterini ise Ebru Destan canlandıracak.

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ebru Destan iddialı bir sunucu olarak şimdiden projenin fenomen karakterleri arasında görülüyor. Ebru Destan diziye 33. bölümde dahil olacak.