Fatma dizisinde Burcu Biricik'in rol arkadaşı Netflix'in Asaf dizisi kadrosunda!

Fatma dizisinde Burcu Biricik'in rol arkadaşı Netflix'in Asaf dizisi kadrosunda!
Oyuncu kadrosunda Cihangir Ceyhan, Burçin Terzioğlu, Uygar Özçelik, Saadet Işıl Aksoy, Sema Keçik, Tayanç Ayaydın, Serra Arıtürk, Ahmet Rıfat Şungar’ın yer aldığı Netflix’in yeni dizisi Asaf’a Burcu Biricik’li Fatma’dan oyuncu transferi geldi… 

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı "Fatma”ya imza atan İdea Film imzalı yeni Netflix dizisi "Asaf"ın oyuncu kadrosuna gönüllerde taht kuran diziden bomba bir oyuncu transferi gerçekleşti. 


Dün sete çıkan Netflix’in “Asaf” dizisi Burcu Biricik‘li “Fatma”ya imza atan İdea Film imzalı. Netflix dizisinde Cihangir Ceyhan (Asaf), Burçin Terzioğlu (Sema), Uygar Özçelik (Harun), Saadet Işıl Aksoy (Rüya), Sema Keçik (Nermin), Tayanç Ayaydın (Aziz), Serra Arıtürk (Meltem), Ahmet Rıfat Şungar (Cüneyt) rollerine hayat verecek. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Özgür Önurme‘nin yazıp yönettiği dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Çağdaş Onur Öztürk katıldı.


Başarılı oyuncu 6 bölümden oluşan dizide Murat karakterine hayat verecek ve “Asaf”ın daha önce çalıştığı taksi durağındaki arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Asaf ve Murat bir komplonun içine düşecek. Çağdaş Onur Öztürk daha önce “Terapist”, “Fatma” ve “Prens” gibi ilgiyle izlenen dijital dizilerde performans sergilemişti.