Maltepe'de iki bacanak birbirine girdi: 1 ölü!

Maltepe'de iki bacanak birbirine girdi: 1 ölü!
Maltepe'de bulunan İdealtepe Mahallesi'nde iki bacanak arasında kavga çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen kavgada bacanaklardan biri silahla ateş açınca bacanaklardan biri hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maltepe'de yer alan İdealtepe Mahallesi'nde 4 katlı binanın dördüncü katında Yunus Y. bacanağı Malik A. dün akşam birlikte alkol aldı. İkili alkol aldıktan kısa bir süre sonra evden tartışma sesleri yükseldi. Çıkan kavga sonucunda bacanaklardan biri silahla ateş açtı.

1f18d28cbcd7f9b72efc74a67287f2b9

BACANAKLARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Malik A. bacanağı Yunus Y.'ye 8 el ateş açınca  Kurşunların isabet ettiği Yunus Y. kendi imkanlarıyla bir otomobile binerek yakında bulunan özel bir hastaneye gitmek istedi. Yunus Y. hastane önünde araç içerisinde hayatını kaybederken, olayı gerçekleştiren Malik A. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler binanın bulunduğu yerde önlem alarak binanın dördüncü katında ve çatıda inceleme yaptı. Hastane önünde de inceleme yapan ekipler kaçan silahlı saldırgan Malik A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.