Aşkları gibi motora da tutkuyla bağlanmışlardı! En sevdikleri an ölümü getirdi! Geriye bu acı kareler kaldı

Aşkları gibi motora da tutkuyla bağlanmışlardı! En sevdikleri an ölümü getirdi! Geriye bu acı kareler kaldı
Motor tutkunu olan Adem ve Zeynep Bayrak çifti yeni aldıkları motorlarıyla memleketleri Hopa'ya giderken Bolu'da bir arabayla çarpışarak kaza yaptı. Çiftin kazada hayatını kaybettiği belirtilirken geriye acı kareleri kaldı.

Motor tutkunu olan Adem ve Zeynep Bayrak çifti  yeni aldıkları motorlarıyla memleketleri Hopa'ya dönerken Bolu'da ağır bir kazaya karıştı. Aldıkları motorun heyecanıyla kazaya karışan Bayrak çiftinin kazada hayatını kaybetetiği bildirildi. 

Screenshot_16-9

D-100 kara yolu Kartalkaya Kavşağı'nda meydana gelen kazada Bolu yönünden Ankara yönüne giden S.Ö. idaresindeki otomobil ile Adem Bayrak yönetimindeki  motosiklet çarpıştı. 

Screenshot_14-8

MOTOR TUTKUNU ÇİFT KURTARILAMADI 

Kazada, her ikisinde de kask bulunan motosiklet sürücüsü Bayrak ile arkasında oturan eşi Zeynep Bayrak, ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Bayrak çifti kurtarılamadı.

Screenshot_13-7

GERİYE SADECE FOTOĞRAFLARI KALDI 

 Adem ve Bayrak çiftinin cenazeleri, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı. Motosiklet tutkunu çiftin, Hopa'da toprağa verileceği bildirildi.   Aşkları gibi motorlarına bağlı olan çiftten geriye sadece fotoğrafları kaldı. 

Otomobil sürücüsü S.Ö. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.