Ali Yerlikaya duyurdu! 5 ilde "Narkogüç" operasyonu: 16 şüpheli yakalandı

Ali Yerlikaya duyurdu! 5 ilde "Narkogüç" operasyonu: 16 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan'da gerçekleştirilen "NARKOGÜÇ." operasyonları kapsamında büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini ve 16 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Narkogüç"operasyonları kapsamında Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan’a operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini ve 16 şüphelinin yakalandığı duyuruldu. 

Operasyonun Erzincan ayağında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol uygulamasında 2 kilo 346,62 gram esrar ve 1 adet tabanca ile 14 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 AW057844_01

"TACİRLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

Bakan Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren polislerimizi ve gümrük muhafaza müdürlüğü ekiplerini tebrik ediyorum. Uyuşturucu suçunu terörle eş değer görüyoruz. Aziz milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerinin peşlerindeyiz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.